Vintage elektronika

Imajte na umu da mnogi dijelovi (iz 1960-ih, 70-ih , 80-ih ) zahtijevaju održavanje tijekom cijelog života. Iako mi testiramo sve, ponekad će biti stvari koje ne možemo testirati ili ne možemo ponuditi jamstvo…

Konkretno, ne možemo utvrditi trenutno stanje ili životni vijek izlaznih tranzistora ili kondenzatora. Ne otvaramo svaku jedinicu i ne testiramo svaku pojedinu komponentu. Mi uređaj pustimo u rad pa Vam možemo reći kako zvuči . To vrijedi i za prljave potenciometre (grebanje gumbi / kontrola = scratchy knobs / controls) . Ako čujemo grebanje kontrola tijekom ispitivanja, očistimo ih s DeoxIT. Ovi simptomi se vraćaju, čak i nakon čišćenja. To je normalno. Možda će se trebati ponovno čistiti. Mi to ne smatramo kvarom… nego općenitim održavanjem koje je potrebno za svu vintage opremu tijekom života.

Također napomena, ne otvaramo svaku komponentu u potrazi za znakovima da je prethodni vlasnik možda bio pušač. Ako postoji očiti i neugodan miris sigurno ćemo to zabilježiti, ostali znakovi uporabe duhana se ne smatraju kvarom.

Troškovi dostave su bespovratni za slanje na servis za bilo koji od ovih razloga.

Servis i restauracija

Restaurirani uređaji

Pošaljite upit za restauraciju uređaja