O nama

Silnica d.o.o. nastala je iz malog obrta 1996 godine prvenstveno kao TV servis. Od tada smo sklopili ugovore sa većinom najvećih proizvođača audio video uređaja, faks uređaja Panasonic i malih kućanskih aparata. Danas smo centralni servis u Hrvatskoj za Philips LCD TV uređaje i Keyton, Panasonic, Sencor. U servisu imamo potpunu podršku svih navedenih proizvođača te koristimo originalne dijelove naručene od istih. Zajedno sa našim, pažljivo odabranim, servisnim  partnerima pokrivamo područje cijele Republike Hrvatske. Kvalitetu naše tvrtke prepoznali su i naši dugogodišnji partneri kao što su Metro, Konzum, te nekoliko manjih ali nama isto tako važnih uvoznika.

Od nastanka tvrtke, naši djelatnici pohađaju stručne tečajeve i seminare te svakodnevno prate novu tehnologiju da bi svojom stručnošću i iskustvom svakodnevno bili na usluzi Vama te znanjem ispunjavali zadatke koje nova tehnologija, u našem poslu,  postavlja pred nas.

Jedan od bitnih uvjeta poslovanja , osim stručne osposobljenosti je i komunikacija između partnera. Time ne mislimo samo na naše ” velike” poslovne partnere, nego i na svaku pojedinačnu stranku koja zatraži naše usluge. Naime, preko naše web stranice jednostavno se dođe do informacije o statusu  donesenog aparata bilo zaprimljenog  na recepciji bilo poslanog iz udaljenog mjesta ili grada. Poslovni parneri, također na sličan način imaju uvid u statuse aparata zaprimljenih od njih samih, na njihovim  prodajnim mjestima te poslanih/dovezenih k nama.

Kako svi ne koristimo blagodati interneta, o statusu uređaja i cijeni usluge, obavijesti šaljemo i SMS porukama. Brzo informiranje naših stranaka jako nam je važn0 !

Silnica  neprestano ulaže u svoju stručnost i organizaciju poslovanja . Aktivno uključujući i svoje servisne partnere širom Hrvatske.

Prijavite kvar

Uvjeti korištenja